Τεράστια επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση της συλλογής penelope art

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ ρούχων της Πηνελόπης Μακρυνιώτη που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" του δήμου Κερατσινίου.
Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά τής Αττικής είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα μοναδικά χειροποίημα κοσμήματα από την κολεξιόν penelope art αλλά και να παραγγείλει τα έργα που του άρεσαν σε καταπληκτικές τιμές.
Κοσμήματα και αξεσουάρ, το καθένα δουλεμένο στο χέρι για πολλές ημέρες, μοναδικό τόσο στη σύλληψη όσο και στο σχεδιασμό, αποτελούν τη βασική εικαστική φιλοσοφία της καλλιτέχνιδας. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα μικρά σε μέγεθος έργα τέχνης, που καμιά γυναίκα δεν αντιστέκεται σε αυτά. Γιατί όπως επισημαίνει και η ίδια η καλλιτέχνης "κάθε κόσμημα ή αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει στη στιγμή την εικόνα κάθε γυναίκας".
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί η κα Μακρυνιώτη είναι φυσικά, όπως για παράδειγμα ο πηλός, και η διαδικασία κατασκευής των κοσμημάτων ακολουθεί πιστά την έμπνευση και τη δημιουργία. Η συλλογή penelope art έχει υψηλή αισθητική και ξεφεύγει από κάθε λογική μαζικής ή τυποποιημένης παραγωγής. Η διαδικασία κατασκευής του κάθε έργου το κάνει μοναδικό και κανένα έργο δε μοιάζει απόλυτα με το προηγούμενο. Παρόλα αυτά όμως τα κομμάτια της συλλογής προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές που κυμαίνονται από 7 έως 50 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πηνελόπη Μακρυνιώτη στο τηλέφωνο 210 4320378.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου